8-7-2018

Deze week konden we de vierde veteranentitel aanvragen voor Luna. Vorig weekend haalde ze in Hannover het laatste punt voor het veteranenkampioenschap van de Duitse Retriever Club. Splash was ook mee naar Hannover, zij werd eerste in de tussenklasse met Uitmuntend en een CAC. Splash heeft nu genoeg punten voor Duits kampioen maar we kunnen de titel nog niet aanvragen omdat er een jaar tussen de eerste en laatste show moet zitten.

Shady Maple Under the Red Sky

29-06-2018

Het afgelopen weekend waren we druk op shows. Zaterdag was er een internationale show in Zwolle en zondag een retrievershow in het Duitse Winsen. En we zijn heel blij met de resultaten. Zaterdag werd Luna Nederlands veteranenkampioen, ze won de veteranenklasse en werd ook nog eens beste teef. Joppe had een 2U in de kampioensklasse. Extra bijzonder was het dat twee nakomelingen van Joppe uit Tsjechië ook aanwezig waren. Daeny was beste jeugdteef, Drogon beste jeugdreu én beste van het ras!

Manitou's Sparkling JoppeIn het midden Joppe met zijn Tsjechische liefde Arya, links Daeny en rechts Drogon

In het Duitse Winsen deden we mee met Splash en Luna. Splash won de tussenklasse met uitmuntend. Luna werd Veteranensieger Niedersachsen, beste teef en nu ook Duits veteranenkampioen (VDH).

Luna & Splash

22-06-2018

We kregen verdrietig nieuws van de familie Wolf, de eigenaren van Noa Cheyenne Under the Red Sky. Noa is op 7 juni overleden, ze was 12 jaar en 9 maanden oud. Noa kwam uit het nest van Banshee en Mascot en was een zusje van onze Chuck. We wensen Harry, Alice, Marjolijn en Leonie heel veel sterkte, ze kijken terug op een prachtige tijd met Noa maar het gemis is groot.

Noa Cheyenne Under the Red Sky