03-11-2023

Timo is vorige week overleden. Zijn stamboomnaam was Irish Rover Under the Red Sky en hij was een zoon van Tess en Bink. Helaas kreeg Timo longkanker en zijn gezondheid ging hard achteruit. Zijn baasjes hadden geen andere keuze en moesten hem laten gaan. We wensen Peter en Lieke en hun kinderen veel sterkte met dit grote verlies. Timo is 11 jaar oud geworden.

Timo

30-08-2023

We zijn weer thuis na onze trip naar de World Dog Show in Genève, Zwitserland. Peggy haalde een ZG in de jeugdklasse. Natuurlijk hadden we op meer gehoopt maar het blijft een jurysport. Maar deze evenementen zijn voor ons ook om andere redenen heel waardevol: tollermensen (opnieuw) te ontmoeten, honden bekijken en natuurlijk het prachtige landschap. Ook konden we tijdens deze reis kennismaken met een dochter en kleinzoon van Joppe die we nog niet eerder in het echt hadden gezien. We kijken dus terug op een paar prachtige dagen in Zwitserland! 

WDS2023

10-08-2033

We hebben een geweldig weekend achter de rug! Zaterdag met Peggy naar de internationale show in Oldenburg, Duitsland. Daar werd ze eerste met uitmuntend in de jeugdklasse. En daarmee heeft ze nu genoeg punten voor de titels Duits jeugdkampioen VDH en Duits jeugdkampioen DRC.

Zondag was Peggy ingeschreven voor de show in Rotterdam. En daar opnieuw 1U in de jeugdklasse. Daarmee heeft ze ook de titel Nederlands jeugdkampioen binnen gehaald. We zijn super trots op onze Canadese dame.

Readyfor Heading Back to Peggy's Future