11-05-2017

Op vrijdag 5 mei is Noa overleden, haar volledige naam was Noa Bear Under the Red Sky en ze was een dochter van Kelly en Woody. Ze is 12,5 jaar oud geworden en heeft al die jaren een liefdevol thuis gehad bij Dick en Marla. Wij wensen hen veel sterkte met dit verlies.

Noa Bear Under the Red Sky

 

10-05-2017

Op 30 april werden bij kennel Of Red Glory de pups geboren van Jillz en Joppe. Het zijn drie teefjes en ze groeien voorspoedig. Dit is het derde nest van Joppe. In juni worden nog twee nesten verwacht van Joppe, bij kennel Tabbenoca's in Duitsland en kennel Targaryen Fire in Tsjechië. Beide teefjes hebben inmiddels een echo gehad en zijn drachtig. 

02-05-2017

Bij het prachtige Schloss Diedersdorf in de buurt van Berlijn werd zaterdag een show georganiseerd door de Duitse Retriever Club. Splash deed mee in de jeugdklasse en kreeg 1U van de Duitse keurmeester Dagmar Winter. Daarmee heeft ze het eerste punt binnen voor de titel Duits jeugdkampioen, ook won Splash de titel Jugendsieger Brandenburg. Dawn was ingeschreven in de veteranenklasse. Ze werd eerste en verdiende haar derde veteranen-CAC waardoor we nu de titel Duits veteranenkampioen kunnen aanvragen voor Dawn.

Splash Takin a Bath Under the Red SkyGolden Dawn Under the Red Sky

17-04-2017

Zaterdag en zondag hebben we met Maece en Splash meegedaan aan de show in Goes. Voor Splash was het de eerste keer in de jeugdklasse en ze werd beide dagen als eerste geplaatst. Zaterdag met de kwalificatie 'zeer goed' en zondag kreeg ze 'uitmuntend'. Haar broertje Hugo behaalde in de jeugdklasse reuen hetzelfde resultaat.

Maece stond in de open klasse, ook voor het eerst nu ze inmiddels twee jaar is. Zaterdag was ze tweede met 'zeer goed' en zondag tweede met 'uitmuntend'. Beide dagen werd Maece verslagen door haar zusje Lynn en op zondag werd Lynn ook nog eens beste van het ras!

Shaggy Toller's White Banjo Boy (Olie) uit Tsjechië, de vader van Splash, deed ook mee in Goes. Hij werd zaterdag beste van het ras en zondag reserve beste reu. Natuurlijk hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om een foto te maken van Olie met drie nakomelingen uit het nest van Luna: Hugo, Splash en Louie. Louie en zijn baasjes kwamen langs als supporter.

Olie and offspring kennel Under the Red Skyv.l.n.r. Splash, Louie, Olie, Hugo

Nova Scotia Duck Tolling Retrievers Under the Red Sky

Genieten op het Zeeuwse strand