13-06-2017

Splash is goed op dreef. Tijdens het Pinksterweekend werd ze Nederlands jeugdkampioen en afgelopen weekend werd ze op de dubbele show in Hannover Duits jeugdkampioen. In Duitsland zijn er twee kampioenstitels te behalen, van de VDH (Duitse kennelclub) en van de Duitse Retrieverclub (DRC). Omdat Splash beide dagen eerste was in de jeugdklasse met een U, heeft ze nu genoeg punten om beide Duitse jeugdtitels aan te vragen. Zaterdag werd ze ook nog eens beste teef.

Maece deed het ook goed in Hannover, zowel zaterdag als zondag 1U in de open klasse en ook beide dagen het reserve CACIB. Joppe won zondag de kampioensklasse met 1U en kreeg die dag het reserve CACIB bij de reuen.

Splash Takin a Bath Under the Red Sky

Splash in Hannover

Splash in Hannover

07-06-2017

Maece en Splash hebben maandag meegedaan aan de Pinkstershow in Venray. Maece kreeg een mooie 2e plek in de open klasse met de kwalificatie uitmuntend. Splash won de jeugdklasse, ook met uitmuntend. Daarna werd ze ook reserve beste teef! Splash is nu 3 keer eerste geworden in de jeugdklasse met de hoogste kwalificatie, daarom kunnen we nu voor haar de titel Nederlands jeugdkampioen aanvragen.

Sunshine of My Life Under the Red Sky
Maece op de Pinkstershow

Splash Takin a Bath Under the Red Sky
Splash op de Pinkstershow