02-12-2018

De afgelopen weken kregen we maar liefst drie kampioenschapsdiploma's met de (digitale) post. Heel erg leuk om op die manier de officiële bevestiging te krijgen van de behaalde resultaten. Splash werd Nederlands kampioen en Fozzy Duits jeugdkampioen DRC. Luna heeft in twee verschillende landen de titel Benelux Veteran Winner gewonnen en mag zich daarom vanaf nu Benelux Veteran Champion noemen. Trots op onze meiden!

Titels

25-11-2018

Op de clubmatch van de Noorder Kynologen Club in Groningen werd Fozzy vandaag beste van het ras en nr. 2 in de eindkeuring van rasgroep 8. Luna deed mee in de veteranenklasse en kreeg een 1e plek met uitmuntend. De dag is extra feestelijk omdat Fozzy vandaag ook jarig is. Dat hebben we bij thuiskomst gevierd met een lekkere taart.

Fozzy Tollwest Burgess Shale

13-11-2018

Afgelopen weekend hebben we met Splash en Fozzy meegedaan aan de dubbele show in het Duitse Karlsruhe. En we zijn super tevreden over de resultaten! Op de eerste dag werd Splash beste teef en won ze het laatste punt voor Duits kampioen. Ook kreeg ze de titel Sieger Karlsruhe. Fozzy won de jeugdklasse en werd Jugendsieger Karlsruhe.

Zondag kreeg Splash een 3e plek in de open klasse. Fozzy won opnieuw de jeugdklasse en werd zelfs gekozen als beste teef. Ze kreeg de titels Alpen-Jugendsieger en Jugendsieger Baden-Württemberg en is nu ook Duits jeugdkampioen (VDH en DRC).

Fozzy en SplashNa de show lekker aan de wandel langs de Rijn
04-09-2018

Fozzy is inmiddels 9 maanden oud en dat betekent dat ze op shows mag starten in de jeugdklasse. Zaterdag deden we mee aan de internationale show in Bremen. Er deden 4 teefjes mee in de jeugdklasse en tot onze blijde verrassing werd Fozzy eerste. Ook nog eens met de kwalificatie uitmuntend en een punt voor Duits jeugdkampioen.

Een dag later waren we op de kampioenschapsclubmatch van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland. Er stonden maar liefst 21 teefjes in de jeugdklasse. Fozzy eindigde niet bij de beste 4 maar kreeg wel weer een uitmuntend. Daar zijn we heel blij mee want uiteindelijk kregen maar 6 jeugdteven de hoogste kwalificatie. Luna was ook mee naar de clubmatch. Zij deed mee in de veteranenklasse en kreeg de eerste plek met een prachtig keurrapport.

Collage Kcm18

Tollwest Burgess Shale