Er is op dit moment veel vraag naar (toller)pups. Ook wij krijgen veel aanvragen binnen. Helaas moeten we alle geïnteresseerden teleurstellen, wij hebben geen fokplannen. En zo lang het coronavirus niet verdwenen is, ontvangen we geen bezoek om onze honden te bekijken en zullen we ook niet aanwezig zijn op shows of andere evenementen.

Wij verwijzen mensen naar de website van de rasvereniging. Hier staan de geplande nesten die volgens het fokreglement worden gefokt. Ook adviseren we om eens rond te kijken bij andere rassen. Wij raden het in ieder geval af om een pup via Marktplaats te kopen. De kans is groot dat u een pup krijgt uit de broodfok en met uw aanschaf houdt u die broodfok in stand.

Gaat u toch kijken op internet? Volg dan het stappenplan Puppy via internet van het LICG.

10-10-2020

Op 4 oktober moesten Wim en Helma afscheid nemen van hun geliefde Shuka (Know Who You Are Under the Red Sky). Shuka was een nakomeling van Meagan en Tango, ze zou volgende maand 12 jaar worden. Het gemis is groot. Shuka was een trouw maatje, graag buiten en ze genoot enorm van het strand. We wensen Wim en Helma veel sterkte met dit gemis.

Know Who You Are Under The Red Sky

 

We hebben 22 gasten online