17-04-2017

Zaterdag en zondag hebben we met Maece en Splash meegedaan aan de show in Goes. Voor Splash was het de eerste keer in de jeugdklasse en ze werd beide dagen als eerste geplaatst. Zaterdag met de kwalificatie 'zeer goed' en zondag kreeg ze 'uitmuntend'. Haar broertje Hugo behaalde in de jeugdklasse reuen hetzelfde resultaat.

Maece stond in de open klasse, ook voor het eerst nu ze inmiddels twee jaar is. Zaterdag was ze tweede met 'zeer goed' en zondag tweede met 'uitmuntend'. Beide dagen werd Maece verslagen door haar zusje Lynn en op zondag werd Lynn ook nog eens beste van het ras!

Shaggy Toller's White Banjo Boy (Olie) uit Tsjechië, de vader van Splash, deed ook mee in Goes. Hij werd zaterdag beste van het ras en zondag reserve beste reu. Natuurlijk hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om een foto te maken van Olie met drie nakomelingen uit het nest van Luna: Hugo, Splash en Louie. Louie en zijn baasjes kwamen langs als supporter.

Olie and offspring kennel Under the Red Skyv.l.n.r. Splash, Louie, Olie, Hugo

Nova Scotia Duck Tolling Retrievers Under the Red Sky

Genieten op het Zeeuwse strand

27-03-2017

Joppe heeft eind februari een romantische ontmoeting gehad met Jillz van kennel Of Red Glory. Inmiddels heeft de echo aangetoond dat Jillz drachtig is, de pups worden eind april verwacht. Dit wordt het derde nestje van Joppe.

De baasjes van Pippin stuurden ons deze prachtige foto. Gelukkig kregen we toestemming van de fotograaf om de foto te delen, waarvoor onze dank!

Pippin (Joppe x Luna)copyright foto: www.noeky1980photography.com

21-02-2017
We hebben afscheid moeten nemen van Banshee (Pikkinokka's Red Sky Banshee). In december 2002 haalden we haar als pup van 8 weken van Schiphol.  Vanaf het eerste moment had ze een bijzondere klik met Tinus. Banshee was onze kleinste toller maar haar ego maakte het kleine formaat ruimschoots goed.
In veel opzichten was ze heel bijzonder: lief, aanhankelijk maar bij tijden ook enorm eigenzinnig. Banshee was tot het laatst de baas van de roedel maar haar lichaam gaf het nu op.
Banhee Site
                                                                 Rust zacht Lieve Banshee 2764

We hebben 43 gasten online